Welkom

Soms lijkt een probleem, situatie of relatie je leven te beheersen. Je zit vast. Dat kan je in diverse contexten overkomen, op je werk en of privé. Het overkomt ons allemaal op een bepaalde manier. Je bent gewend om op een jouw bekende manier te reageren. Je vertrouwde gedrag werkt echter niet meer. Je overtuigingen helpen je ook niet meer verder. Er zijn andere strategieën nodig. Bewust worden van je vaste gedragspatronen is nodig om vervolgens nieuw gedrag te kunnen ontwikkelen. Individuele therapeutische begeleiding is een prachtig instrument om je hierin te ondersteunen. Een individueel begeleidingstraject waarin aandacht wordt besteed aan jouw specifieke vraag.

Werkwijze

De therapeutische begeleiding start met een intakegesprek. In de intake ontmoeten we elkaar en onderzoeken we wat er speelt. Het intakegesprek maakt duidelijk wat de onderzoeksvraag is en hoe het traject eruit gaat zien. Gedurende het traject evalueren we de voortgang en aan het einde van het traject kijken we of het doel bereikt is en de samenwerking beëindigd kan worden of dat er nog thema’s zijn waaraan gewerkt moet worden. Uitgangspunt van mijn werk is: zo kort als mogelijk, zo lang als noodzakelijk.
Ik stel de vragen om inzichtelijk te maken hoe de situatie nu is. Je krijgt tussentijds praktijk gerichte oefeningen en opdrachten zodat je (nieuwe) inzichten krijgt en ervaringen opdoet. Je krijgt concrete handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt.
Ik maak onder meer gebruik van Systemisch Werken, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA).

Persoonlijke begeleiding

Donec vulputate dictum congue. Duis eleifend varius massa. Sed at nunc odio. Etiam ut efficitur justo. Vivamus eros at.

Rebalancing

Donec vulputate dictum congue. Duis eleifend varius massa. Sed at nunc odio. Etiam ut efficitur justo. Vivamus eros at.

Coaching

Nam varius euismod ullamcorper. Duis at ex sit amet arcu commodo posuere sed sit amet enim. Curabitur efficitur ante sit amet sed.

Praktijk

Eikstraat 2a
2565 MX Den Haag
070-364 64 15