Nieuwsgierig naar Rebalancing?

Dan is dit is je kans om kennis te maken! In Hillegom & Den Haag aanbod van 1-daagse workshops in maart, april en mei 2018.

3 Bijzondere workshops die je bewuster maken van jezelf en je dichter bij jezelf brengen. In de maanden maart, april en mei 2018 bied ik samen met Bernadette Hermans, collega Rebalancer (www.lichtvanbinnen.nl) 1-daagse workshops aan. De workshops worden 1x per maand gegeven op vrijdag in Hillegom en op zaterdag in Den Haag. Iedere workshop wordt opgebouwd rond een thema dat we uitdiepen met oefeningen, meditaties en lichaamswerk. Je kunt de workshops als serie volgen. Als er plaatsen open zijn, kun je in overleg ook een losse dag deelnemen en/of wisselen tussen locaties Hillegom en Den Haag.

Deze workshops zullen er zeker toe bijdragen dat jij dichter bij jezelf komt en meer ontspannen je eigen weg kunt gaan.
In de laatste workshop is er een speciale meditatie waarbij o.a. Tibetaanse klankschalen worden gebruikt door collega Rebalancer & Klankwerker Rijk Baron (www.verrijkend.nl). Een heel bijzondere ervaring!

Workshops

De kracht van ADEM

  • Vrijdag 2 maart (Hillegom)
  • Zaterdag 3 Maart (Den Haag)

Adem is een krachtige gids die ons helpt ons innerlijke zelf te ervaren. Velen van ons hebben 
last van spanning en stress, waardoor we niet in staat zijn diep te ademen. Diep ademen geeft je innerlijke ruimte en rust. Tijdens deze dag zullen we diverse oefeningen met adem doen om beter in contact te komen met je  innerlijke zelf; om je grenzen en barrières te ontdekken; om meer rust en ruimte te ervaren en je geest te verhelderen; zodat je gemakkelijker keuzes kunt maken die werkelijk bij je passen.

Uit je hoofd door te GRONDEN

  • Vrijdag 13 april (Hillegom)
  • Zaterdag 14 April (Den Haag)

Als je kunt gronden, maak je contact met je lichaam, voel je je stevig staan in het hier en nu. 
Als je stevig in je eigen basis staat, geeft dat veel vrijheid van handelen. Wanneer je je gedrag afstemt op anderen, ga je uit je eigen basis.  Ga je in je hoofd en uit je lichaam. Hoe gegrond ben jij eigenlijk? Wat kun je doen om beter te gronden? Deze dag leren we je eenvoudige technieken om te gronden en ervaar je hoe fijn het is deze tot je beschikking te hebben.

Voel je VRIJ!

  • Vrijdag 25 mei (Hillegom)
  • Zaterdag 26 mei (Den Haag)

Ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Soepel en ‘vloeibaar’ bewegen zou dus logisch zijn. Hoe vrij en ontspannen beweeg jij door het leven? Hoe ga jij om met de eisen die aan je gesteld worden? Tijdens deze dag zullen wij diverse oefeningen doen om de beweging /vloeibaarheid in je eigen lichaam te voelen. Waar ga je mee, waar stokt de beweging? Je ervaart dat je ook op een andere manier kunt omgaan met …en gemakkelijker mee kunt bewegen op de stroom…….

Geschikt voor:               iedereen van 18 jaar of ouder die zich graag persoonlijk wil ontwikkelen
Aantal deelnemers:       minimaal 6, maximaal 12
Tijd:                                10 – 17u, met een lunchpauze van 45 minuten (lunch zelf 
                                        meenemen) en 2 koffie/ thee pauzes (voor iets lekkers wordt gezorgd)
Meenemen:                    gemakkelijk zittende kleding

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden

Stuur een mail via de contactpagina als je vragen hebt of meld je alvast aan, onder vermelding van de gewenste locatie. 
Mocht je je willen opgeven voor 1 dag, geef dan aan welke locatie & datum. We zetten je dan op de wachtlijst en indien er plaats is, kun je deelnemen. Een bevestiging van deelname voor 1 dag ontvang je uiterlijk 1 week voor aanvang van de desbetreffende workshop.

Je deelname is bevestigd na ontvangst van je betaling op bankrekening nummer NL ASNB 0706 6827 93 t.n.v. Rebalancing Praktijk Hillegom. Je ontvangt een bevestiging van ontvangst en plaatsing op de deelnemerslijst (of op de wachtlijst van de dag van je keuze). 
Mocht een dag van de workshop onverhoopt niet doorgaan, ontvang je je betaling retour binnen 1 week na datum van de geannuleerde workshop dag. Wanneer je hebt betaald voor de hele workshop, ontvang je binnen 1 week  € 100 retour voor de geannuleerde dag.

Indien je een factuur nodig hebt voor je deelname (bijvoorbeeld voor je werkgever), sturen we je die.

Persoonlijke begeleiding

Met Rebalancing, coachingsgesprekken en balansmassages help ik jou om je vrijer, sterker en evenwichtiger te voelen.

Locatie Workshops

Vrijdag:
Gebouw Speeltuin Weerestein, Michiel de Ruijterstraat 95, Hillegom.

Zaterdag:
Den Haag, locatie volgt

Kosten Workshops

  • € 300 voor het volgen van de serie van 3 workshops
  • € 110 bij het volgen van een losse dag

Praktijk

Eikstraat 2a  Den Haag
06 – 14 31 71 96