Rebalancing

Je lichaam vertelt een verhaal. Dit kan zich op allerlei manieren uiten en vaak zijn we ons daar niet eens van bewust. We vinden het ‘normaal’ dat we moe of geïrriteerd zijn, dat we slecht slapen, dat we spanning voelen in ons lichaam, dat we last hebben van onze rug, nek of schouders.

In onze westerse wereld hebben we vaak niet goed geleerd om met onze emoties om te gaan. We krijgen hiervoor ook niet altijd de ruimte. Emoties die keer op keer onderdrukt of ontkend worden, zetten zich vast in ons lichaam.

Als we ons bewust worden van deze ingesleten automatismen, dan kunnen we kiezen hoe we reageren. Dan ontstaat er ruimte voor al onze mogelijkheden en kwaliteiten. Dan kunnen we ontdekken wie we werkelijk zijn, en vanuit eigenheid handelen.

Werkwijze

Tijdens de sessies maak ik gebruik van technieken uit de Rebalancing en pas ik verschillende elementen vanuit mijn andere opleidingen toe.

Deze werkwijze biedt je de mogelijkheid bewust te worden van emoties die je in je lijf hebt vastgezet. Je ervaart hoe het is om zelf spanning in je lichaam los te laten. Om los te laten en toch stevig te zijn. Zodat jij meer ontspannen keuzes kunt maken en je leven vrijuit kunt leven.

Persoonlijke begeleiding

Met Rebalancing, coachingsgesprekken en balansmassages help ik jou om je vrijer, sterker en evenwichtiger te voelen.

Workshop Rebalancing 2018

Bekijk en meld je aan voor:

Workshops Rebalancing Voorjaar 2018 >>