Rebalancing omgeving Den Haag

Als u graag kennis wilt maken met rebalancing, bent u bij Enhus in Den Haag van harte welkom. Vanuit mijn praktijk laat ik u meer bewust worden van uw eigen gevoel, emoties en de beslissingen die u daarin neemt. Door deze balans te herstellen ervaart u meer ontspanning in uw lichaam wat op zijn beurt weer zorgt voor een vrijer gevoel. Ons ontspannen, blij en lekker in ons vel voelen is niet altijd vanzelfsprekend.

Soms voelen we ons gespannen en gestrest zonder dat we daar direct een aanleiding voor kunnen aanwijzen. Ook kan het voorkomen dat we deze gevoelens negeren of zelfs voor lief nemen. Zo kan het zijn dat u lichamelijke en geestelijke klachten op den duur heel normaal bent gaan vinden. Hierbij kunt u denken aan slapeloosheid, gespannenheid of zelfs overmatig geïrriteerd zijn. Ook lichamelijk kan deze onbalans zijn uitwerking hebben.

Pijnlijke spieren en gewrichten worden dan ook meer dan eens afgedaan alsof het erbij hoort. Toch is dit niet helemaal waar. In veel gevallen worden deze klachten veroorzaakt door vastgezette emoties die keer op keer onderdrukt worden. Deze onderdrukkingen zetten zich vast in ons lichaam en kunnen daar voor diverse mentale en fysieke klachten zorgen. Mijn coaching in Den Haag helpt u graag om deze klachten op te lossen én te voorkomen.

Rebalancing therapie in Den Haag

Rebalancing in Den Haag zorgt ervoor dat u zichzelf sterker en beter in balans voelt. Daarnaast creëert rebalancing ruimte waardoor uw persoonlijke ontwikkeling kan groeien zonder dat u hinder ondervindt van spanningen. Rebalancing zorgt er voor dat u uw grenzen beter kunt aangeven en voor uw eigen mening uit durft te komen. Deze behandelmethode is geschikt voor mensen die zich energieker willen voelen en willen werken aan een betere nachtrust. 

Ook als u minder of geen stress en spanningen meer wilt ervaren in uw leven is een herstel van de balans noodzakelijk. Natuurlijk is rebalancing ook effectief als u hulp zoekt bij burn out klachten in Den Haag. Door mijn ruime ervaring in het vak voorzie ik u altijd van een maatwerk ondersteuning welke geheel is afgestemd op uw persoonlijke situatie. 

Natuurlijk hou ik daarbij ook rekening met uw doelstellingen en wensen. Rebalancing in Den Haag kan aan de hand van coachingsgesprekken en balans massages. 

Graag laat ik u zien hoe u de vastgezette en onderdrukte emoties en spanningen in uw eigen lichaam los kunt laten waardoor u een gevoel van vrijheid en balans ervaart.
Niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal.