Margreet

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik ruim 20 jaar als manager in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Ik zag dat de mensen met wie ik werkte, beter functioneerden als ze de ruimte kregen om te groeien en hun kwaliteiten konden benutten. Als manager kon ik hen daarbij ondersteunen en bood ik, waar mogelijk, begeleiding in persoonlijke ontwikkeling.

Zelf liep ik in die jaren af en toe tegen zaken aan die mij belemmerden en heb ik me verdiept in verschillende methoden op mentaal, fysiek en energetisch vlak. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd: Reiki III, 2 jaar orthomanuele geneeskunde volgens de methode Brouw en de opleiding tot coach bij the MMS Worldwide Institute en de opleiding Rebalancing. Daarnaast ben ik bekend met familieopstellingen en karakterstructuren.

In 2009 heb ik de stap gemaakt van manager naar coach. Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer en heb mijn eigen bedrijf opgericht. In mijn sessies miste ik de fysieke component. Juist het lichaam heeft veel te vertellen over hoe je in het leven staat en het lichaam is dan ook een perfecte ingang voor bewustwording. Na afronding van de opleiding Rebalancing werk ik ook vanuit deze holistische benadering.

Praktijk

 Eikstraat 2a  Den Haag
06 – 14 31 71 96