Coaching omgeving Den Haag

Als u op zoek bent naar coaching in de omgeving van Den Haag sta ik graag voor u klaar. Samen met u herstel ik de balans in uw leven waardoor u meer vrijheid, ontspanning en ruimte ervaart. Dit zorgt ervoor dat u meer bewuste keuzes kunt maken waardoor u zich sterker en beter in balans voelt. U leert uw eigen grenzen stellen zodat u nee kunt zeggen zonder schuldgevoel. Voor coaching in Den haag bent u bij mij dan ook aan het juiste adres.

Ons lekker in ons vel voelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In sommige gevallen wordt dit veroorzaakt door problemen op de werkvloer of in de relationele sfeer. Hoe we omgaan met deze problemen of situaties is vaak hetzelfde. Ook de reacties die we daarop geven hebben een bepaald patroon. Deze kunnen een tijdje het gewenste effect geven, maar op den duur kan het ook gebeuren dat u hierin vastloopt.

Oude technieken of denkpatronen lijken niet meer te helpen. Ook bent u niet bij krachten om uzelf te overtuigen van hoe u wel zou moeten reageren. Deze gedragspatronen zijn er langzaam maar zeker ingeslopen. Als u verandering wilt brengen in bepaalde situaties, zullen deze patronen met u mee moeten veranderen. De coaching van Enhus in Den Haag helpt u daar graag bij.

Coaching van Enhus in Den Haag

Binnen mijn praktijk doe ik dat aan de hand van een aantal technieken. Hierbij kunt u denken aan rebalancing, coachingsgesprekken en balans massages. Met de rebalancing van Enhus in Den Haag geef ik u nieuwe inzichten op het gebied van emoties en spanningen. Deze zetten zich bij onderdrukking vast in uw lichaam. Door de balans te hernieuwen ervaart u zelf hoe het is om deze spanningen los te kunnen laten. Hierdoor wordt u niet alleen bewust van uw emoties, maar ervaart u ook meer kracht en vrijheid in de dingen die u doet. 

Aan de hand van een balansmassage in mijn praktijk in Den Haag werk ik dieper in op de lichamelijke klachten die deze spanningen veroorzaken., Hierbij kunt u denken aan rug, schouder en nekklachten, vermoeidheid, stress en slapeloosheid. Maar, ook als u op zoek bent naar hulp bij een burn out in de omgeving Den Haag sta ik voor u klaar. Deze vorm van coaching werk effectief voor mensen die in vrijheid willen leven zonder dat ze hierbij spanningen en stress ervaren. 

U wilt uw eigen keuzes leren maken waarbij u geen hinder ondervindt van schuldgevoelens als uw antwoord “nee” is. Daarnaast draagt mijn coaching in Den Haag ook positief bij aan een beter slaapritme, krijgt u meer energie en weet u hoe u uw oude gedragspatronen achter u kunt laten.

Als u op zoek bent naar coaching in Den Haag sta ik dan ook graag voor u klaar.