Hulp bij burn out klachten in Den Haag

Bij Enhus bent u van harte welkom als u hulp zoekt bij burn out klachten in Den Haag. Door middel van coaching en rebalancing herstel ik samen met u de balans in uw leven. Zowel fysiek als mentaal. Daardoor leert u bewust omgaan met uw emoties waardoor er weer ruimte ontstaat voor uw eigenheid, mogelijkheden en kwaliteiten. Voor het oplossen en voorkomen van bij burn out klachten bent u bij Enhus in Den Haag aan het juiste adres.

Een burn out wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door langdurige druk en spanningen. Deze kunnen veroorzaakt worden door een te hoge werkdruk, of omdat er constante spanningen aanwezig zijn in de privésfeer. De spanningen die gepaard gaan met een burn out, brengen op den duur mentale en fysieke klachten met zich mee. Dit is nadelige voor uw gezondheid, maar heeft ook een negatieve uitwerking op mentaal vlak. 

Daarnaast wordt ook het functioneren in de maatschappij op de proef gesteld. Een burn out kan zich op verschillende manieren uiten. Hierbij kunt u denken aan lusteloosheid, depressieve gevoelens, stress en paniekaanvallen. Het negeren van deze lichamelijke en geestelijke signalen heeft bijna altijd een burn out tot gevolg. Ons lichaam weet niet beter meer dan dat het onder druk en stress moet presteren.

Behandeling bij burn out klachten omgeving Den Haag

Als ervaren coach sta ik graag voor u klaar als u hinder ondervindt van een burn-out. Tijdens mijn rebalancing therapie in Den Haag maak ik u bewust van uw eigen emoties die door langdurig aanhouden vastgezet zijn in uw lichaam. Dit leert u om meer ontspanning te kunnen creëren waardoor uw weer keuzes kunt maken vanuit of gevoel. 

Dit geeft zowel lichamelijke als geestelijke vrijheid omdat emoties niet langer onderdrukt hoeven worden. De coaching van Enhus in Den Haag is zeer effectief als u fysieke en mentale klachten ondervindt door toedoen van een burn out. Tijdens mijn behandelingen pakken we niet alleen de symptomen van de burn out aan, maar kijken we ook naar de onderliggende oorzaak van de klachten. Als u weet hoe de burn out is ontstaan, kan deze in de toekomst effectief voorkomen worden. 

Hierbij kunt u denken aan klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijnen en pijnlijke schouder en nekspieren. Ook somberheid en een gebrek aan energie zijn typische voorbeelden van een burn out. Door de innerlijke balans te herstellen, verkrijgt u weer controle over uw leven én de bijbehorende emoties. Zowel fysiek als mentaal ontstaat er meer rust.

Als u op zoek bent naar hulp bij een burn out in Den Haag sta ik dan ook graag voor u klaar.